Scrieți, domnilor, scrieți…

“Scrieți, domnilor, scrieți…” – Editorial de Cristian Mîndru despre Simona Halep
Am citit de ieri incoace miliarde de pareri si de articole despre subiectul Halep. Un anumit doctor ne invita sa ne uitam la muschii Simonei si ajunge. Sa ne uitam ACUM, dupa. Pai nu se uitase si inainte?
Altii analizeaza in miliarde de feluri substanta cu numele cel mai cautat pe google de ieri. Un antrenor coborat din fotbal vede o razbunare amoroasa. Un analist politic vede un stat paralel.
Cetateanul Banciu nici macar nu stie ca in tenis sunt mii de controale. Site-uri si ziare importante gazduiesc pareri peste pareri ca hardul si hartia suporta orice. Scrieti, oameni buni, orice.
Ma intreb insa daca vreunul dintre toti acesti serpi veninosi au stat vreo secunda in preajma Simonei, au cunoscut-o in cel mai mic fel sau au avut in orice mod vreo tangenta cu viata ei sportiva. Sau cu acest sport. De fapt nici nu ma intreb ca stiu raspunsul. Scrieti, domnilor, scrieti…

CV Cristian Mîndru

A debutat in presa in 2002 ca reporter la Antena 1. Din 2003 a fost redactor – comentator la TV Sport ( sport.ro). Unde a comentat  partide de fotbal ( Liga 1, serie A, Premier League, Primera Division). Din 2004 este angajat al TVR. A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR JO de Vară de la Atena 2004.

A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani. Și finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România. Comenteaza fotbal, baschet, tenis, handbal si schi alpin.

A participat ca redactor–comentator la JO de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016, Tokyo 2020. Cât si la JO de iarnă de la Vancouver 2010. A comentat din studioul TVR JO de Iarna de la Soci 2014, Pyeong-Chang 2018 si Beijing 2022.

În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul EURO 2008 si 2012, CM 2006, 2010, 2014, CM 2018. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2. În 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1 si este comentator de tenis la Digisport si Eurosport.

Stiri recente

Răzvan Lucescu a câștigat cu PAOK Salonic campionatul în Grecia. Ce a spus antrenorul român

PAOK Salonic, echipa unde antrenează Răzvan Lucescu, e campioana Greciei. Trupa românului a câștigat cu 2-1 partida cu Aris. PAOK...