Mbappe, cel mai mare contract din istoria sportului! 630 de milioane de euro pe trei sezoane la PSG

Atacantul Kylian Mbappe ar avea un contract de 630 de milioane de euro pe trei sezoane la PSG, cel mai mare din istoria sportului, anunţă Le Parisien.

Francezul ar putea primi până la 630 de milioane de euro brut (deci în jur de 280 de milioane de euro net) pe parcursul celor trei ani, până în 2025.

Conform Le Parisien, el ar ave un salariu de 72 de milioane de euro brut pe an, dar şi un bonus de semnare de 180 de milioane de euro, precum şi un aşa-zis bonus de „fidelitate”.

Mbappe, cel mai mare contract din istoria sportului! 630 de milioane de euro pe trei sezoane la PSG

În fiecare an, în septembrie, Kylian Mbappé primeşte o sumă în evoluţie: 70 de milioane de euro în urmă cu câteva săptămâni, 80 de milioane în septembrie 2023 şi 90 de milioane după vara lui 2024, dacă ar rămâne la formaţia din capitala franceză.

630 de milioane de euro ar fi suma maximă plătită de PSG jucătorului, dacă ar rămâne trei sezoane. Dacă fostul jucător de la AS Monaco rămâne doar doi ani, va primi 480 de milioane.

Potrivit sursei citate, aceste sume uluitoare nu sunt plătite doar de PSG, ci şi de diverşii sponsori ai jucătorului.

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...