Romania – Roland Garros, 2-2

Simona Halep si Irina Begu au avut ambele meciuri de trei seturi la debut la Roland Garros. Pentru SuperSimo partida cu Schunk a fost genul de meci de care uneori ai nevoie la inceput de mare slem.
Prima partida poate fi de multe ori inselatoare pentru favorite. Iar in acest an au fost eliminate deja cateva nume mari in turneul feminin. N-am luat insa nicio secunda in calcul o infrangere a Simonei astazi. Nici macar in cele mai bune momente de joc ale adversarei.
Cu Nadia Comaneci si Ilie Nastase suporteri-VIP in tribuna, Irina Begu a castigat azi dramatic cu Paolini. Am comentat ,,bucata” de ieri a meciului intrerupt ieri la inceputul decisivului cu Irina aflata pe val. Si am fost telespectator la ,,bucata” de azi cand mana rece a Irinei a facut diferenta pe final.
Pentru Irina Bara si Mihaela Buzarnescu a fost capat de drum astazi. Irina a intalnit o adversara incomoda si aflata intr-o forma excelenta, Putintseva, iar Miki n-a gasit solutii jocului de regularitate impus de Brengle…
N.R.
Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Roland Garros. După ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, pe Nastasja Schunk, locul 165 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.  Irina Begu, locul 63 WTA, s-a calificat, marţi, în turul al doilea al turneului de grand slam de la Roland Garros. Ea a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-1, 7-6 (10-5), pe Jasmine Paolini, locul 55 WTA. După un meci care a durat în total două ore şi cinci minute.

CV Cristi Mîndru

 A debutat in presa in 2002 ca reporter la Antena 1. Din 2003 a fost redactor – comentator la TV Sport ( sport.ro). Unde a comentat  partide de fotbal ( Liga 1, serie A, Premier League, Primera Division). Din 2004 este angajat al TVR. A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR JO de Vară de la Atena 2004.

A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani. Și finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România. Comenteaza fotbal, baschet, tenis, handbal si schi alpin.

A participat ca redactor–comentator la JO de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016, Tokyo 2020. Cât si la JO de iarnă de la Vancouver 2010. A comentat din studioul TVR JO de Iarna de la Soci 2014, Pyeong-Chang 2018 si Beijing 2022.

În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul EURO 2008 si 2012, CM 2006, 2010, 2014, CM 2018. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2. În 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1 si este comentator de tenis la Digisport si Eurosport.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...