Halep și prețul lipsei de apreciere față de angajați

Simona Halep nu și-a apreciat angajații la adevărata lor valoare de-a lungul carierei?! E o întrebare care s-a mai pus , dar despre care s-a vorbit mai mult în șoaptă.

Și nu e vorba despre numărul mare de antrenori schimbați de Simona, kinetoterapeuți sau de alți componenți ai staff-ului ei. Ci de un personaj cheie din echipă, de preparatorul fizic Theo Cercel. Cel care îi asigura băuturile energizante, susținătoarele de efort și de refacere de după meciuri și antrenamente.

109 controale antidoping în 6 ani. Cercel, demis de 3 ori în 9 ani

Iar cu Cercel în echipă, Halep a fost supusă la 109 controale antidoping în 6 ani. Și la niciunul nu a ieșit pozitivă. Cu toate acestea, Halep l-a dat afară pe Cercel de 3 ori în 9 ani.

La începutul lunii august anul acesta, Halep l-a concediat pe Theo Cercel, care era cel mai vechi colaborator al ei. Alegând să colaboreze numai cu cei de la Academia antrenorului său, Patrick Mouratoglou.

Ca la o lună după cea de a treia demitere a lui Cercel, să fie testată pozitiv cu Roxadustat, la o probă recoltată la US Open.

Nu mai spun că apoi după fiecare demitere, Halep a forțat mereu reangajarea lui Cercel care lucra, însă, cu Sorana Cîrstea.

Ruperea colaborării dintre Cîrstea și Cercel de către Halep a dus și la răcirea relației dintre Simona și Țiriac.

Despre relația Simonei cu sponsorii după ce a fost depistată pozitiv am scris AICI. Dar Simona a semnat cu BMW, după ce Țiriac intermediase contractul precedent avut cu Mercedes. Să nu mai zic de intermedierea colaborării cu Porsche.

Acum Simona este suspendată provizoriu de Agenția de Integritate din Tenis, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat.

Unul din motivele faptului că s-a ajuns aici să fie și că Simona nu și-a apreciat angajații la adevărata lor valoare?! Vom vedea în curând!

(de Romeo Chiriac)

 

 

 

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...