Cum s-a despărțit Vadim Rață de FCSB: „Am aflat din presă. Am zis de Gigi Becali că ce o să-mi facă, o să mă bată?”

Rapid a învins cu 1-0 pe FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Superligii. Ilfovenii s-au bazat și pe Vadim Rață, titular, revenit de la FCSB.

Dugandzic a marcat singurul gol, în minutul 60. Altfel Rață a primit cartonașul galben, minutul 62, la fel ca Merloi (89) și Ioniță, de la Rapid, minutul 60.

Vadim Rață a primit 40.000 de euro pentru a se despărți de FCSB, el fiind la echipa roș-albastră aproximativ trei săptămâni.

Cum s-a despărțit Vadim Rață de FCSB

A jucat titular la FC Voluntari la 24 de ore distanță după ce a venit de la FCSB.

„Ce să vă zic? Sunt pregătit să-mi fac treaba aici la Voluntari. Am fost «suspendat» puțin…am ajuns în cantonament ieri noapte, am rezolvat ce aveam…O să ne revenim sunt sigur. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele de sus, CFR, Farul, Rapid, deci un program complicat, dar avem încredere în vestiar, în staff. E un semnal de alarmă, ar trebui să schimbăm ceva în atitudine, să atacăm mai mult, să plecăm pe spații, să schimbăm mai mult…” a spus Rață după meciul cu Rapid.

El a vorbit și despre cum a plecat de la FCSB: „Am zis că ce o să-mi facă, o să mă bată? (n.red. – despre Gigi Becali). Puteam să rămân, să fac antrenamente, să-mi iau banii, dar am decis că nu mă interesează banii ăia de acolo. Dacă ei văd că-n două săptămâni…e o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari. Un agent imobiliar nu a putut să-mi găsească un apartament în Berceni, dar să mă adapteze eu acolo așa repede?

Din presă am aflat că nu mai sunt la FCSB. Ei a doua, a treia zi au vorbit cu mine, însă prima dată, am aflat din presă, dimineața. N-am reușit să înțeleg nimic. Într-o perioadă așa scurtă…m-am antrenat, ba sub atacant, ba în bandă…Am stat și m-am gândit: De ce să fiu supărat când la sute de kilometri de aici se întâmplă ce se întâmplă (n.red. – războiul din Ucraina). Sincer, sunt fericit acum”.

Foto: Facebook.com/VoluntariFC

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...