Mutare tare în Superliga! Giedrius Arlauskis a semnat cu Universitatea Craiova

Giedrius Arlauskis, liber de contract, a semnat cu Universitatea Craiova un contract pe un an.

Goalkeeperul de 34 de ani este  al patrulea portar al Universităţii Craiova, după David Lazar, Denis Rusu şi Laurenţiu Popescu.

„Mă simt încântat, mă bucur că sunt aici. Sincer, am venit cu gânduri și planuri mari, că să câștigam ceva frumos cu echipa aceasta. Am auzit lucruri frumoase despre bază, e una frumoasă și de calitate, abia aștept să calc și pe iarbă. Suporterii sunt minunați, eu am nevoie de ei, de nebunia lor. De fiecare dată când călcam pe stadionul Craiovei era ceva special și de asta făceam și meciuri bune, pentru că atmosfera aici e una deosebită”, a declarat portarul lituanian pentru Facebook.com/UCVOficial.

Cine e Giedrius Arlauskis

  • Și-a început cariera la FK Siauliai și în 2008 a semnat pentru Unirea Urziceni, cu care a câştigat primul său titlu în România, în 2009.
  • În 2010 a plecat la Rubin Kazan, unde a cucerit Cupa şi Supercupa Rusiei în 2012
  • A revenit în 2014 în România, la Steaua, reuşind să câştige trei trofee în 2015, campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii.
  • În 2015 a plecat la Watford, a trecut şi pe la Espanyol, dar a revenit în România în 2017, la CFR Cluj, la care a jucat până anul trecut, cu excepţia unei scurte perioade petrecute la Al-Shabab.
  • Cu CFR Cluj a obţinut cinci titluri (2018, 2019, 2020, 2021, 2022) şi două Supercupe (2018, 2020).

foto: Facebook.com/UCVOficial

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...