Mutu: Singurul punct negativ ar fi că nu închidem meciul mai repede, nu marcăm golul doi

Adrian Mutu apreciază că singurul punct negativ la Rapid este că nu închide meciul mai repede, nu marchează golul doi.

“Am avut o săptămână grea, cu meciuri grele. Mă bucur că am terminat cu 3 victorii. Mă bucură modul în care au jucat băieţii astăzi şi cum au interpretat ce le-am cerut. Singurul punct negativ ar fi că nu închidem meciul mai repede, nu marcăm golul doi.

Aşa cum spuneam tot timpul şi am cerut şi conducerii să am un lot competitiv, să fie concurenţă, pentru că doar aşa creşte valoarea. Cred că eu şi staff-ul meu am gestionat bine săptămâna. Rezultatele vorbesc de la sine, dar pe lângă asta, nu avem accidentaţi.

A fost un meci care mi-a plăcut mult şi sper să mergem pe această cale. Lumea poate să vorbească de titlu, noi rămânem concentraţi şi încercăm de la meci la meci să progresăm. O să mai vedeţi achiziţii probabil săptămâna viitoare.

Cred că am un lot care poate să facă faţă competiţiei. Cei care intră de pe bancă aduc un plus. Normal că mi-aş dori ca antrenor să am cei mai buni jucători din lume. O să revină şi Vojtus. Suporterii pot să se gândească la lucruri măreţe, dar noi şi conducerea rămânem cu picioarele pe pământ”. A spus Adrian Mutu, potrivit digisport.ro.

Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Superligii.

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...