Te asteptam si pe retelel sociale

Business

AQUA Carpatica se alătură campaniei ”Umanitatea nu are granițe” desfășurate de Crucea Roșie

AQUA Carpatica se alătură campaniei ”UMANITATEA NU ARE GRANIȚE” desfășurate de Crucea Roșie Română.

În acest sens, a fost trimis un transport special pregătit cu apă și alte produse de maximă necesitate (medicamente, produse de igienă pentru bebeluși și copii și sim-uri telefonice) cu întreg convoiul de ajutoare umanitare care se îndreaptă către Cernăuți (Ucraina).

„Solidaritatea ne aduce împreună cetățeni, instituții, asociații, ONG-uri, companii private, iar acest lucru ni se pare necesar. Salutăm toate aceste inițiative și să îi felicităm pe toți cei care au ales să se implice și să dea un nou sens cuvântului ”ÎMPREUNĂ” și sperăm din tot sufletul că violența si suferința să fie oprite cât de curând. Alegem să fim alături de semenii noștri. Purtăm în piept gândurile de bine pentru toți cei care au nevoie, admirația și respectul nostru pentru toți cei care se implică așa cum pot și o infinită rază de speranță la început de primăvară!”, se precizează pe pagina de Facebook Aqua Carpatica.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: