Te asteptam si pe retelel sociale

Poveşti

5 MOTIVE să te apuci de KICKBOX:

Kickboxing – ul a apărut între anii 1960 – 1970 combinând tot ce e mai eficient din diverse stiluri de luptă japoneze și americane, creând astfel un stil unic de luptă, cu lovituri din box, plus ciocan, lovituri de picioare, genunchi și frontale, fără clinch-uri prelungite sau trânte, unde totul se bazează pe acțiune.

Începand cu anii 1993 și debutul celei mai mari promoții de profil, K-1 World Grand Prix și pana în prezent, Kickboxingul a crescut foarte mult în popularitate, fiind promovat în întreaga lume.

Poate fi practicat ca fitness general, pentru autoapărare sau ca sport de contact și performanță, evoluând treaptă cu treaptă spre a deveni campionul lumii.

Combinând tehnicile din box cu tehnici de arte marțiale, prin intensitatea antrenamentului Kickboxingul este alternativa perfectă a unui antrenament cardio fitness.

Astfel după un antrenament intens vei arde până la  1.000 de calorii, cam jumătate din aportul caloric zilnic recomandat pentru o persoană obișnuită.

1. Te ajută să revii la forma ta fizică cea mai bună:

Antrenamentul de Kickboxing începe cu încălzirea și apoi treptat crește în intensitatea exercițiilor, folosind întreg corpul, prin lovituri de box, lovituri de genunchi, frontale, lovituri de picioare, plus exerciții de forță fizică, precum flotări, abdomene, genuflexiuni.

Kickboxing-ul este una dintre cele mai bune arte marțiale pentru Fitness&Cardio in general.

Treptat cu fiecare antrenament vei intra în formă, eficient și într-un mod sigur.

Dacă îți dorești să arăți mai bine, să te simți mai bine, sau poate dorești să pierzi în greutate și să ajungi la cea mai bună formă a ta, atunci merită să încerci o clasa de Kickboxing și ai să te convingi singur după doar câteva ședințe.

Antrenamentul de Kickboxing implica utilizarea fiecărui mușchi din corpul dumneavoastră și încarcă sistemul neunoral în același timp.

☯️ Mens sana in corpore sano ☯️

Combinați cursurile de Kickboxing cu o dietă săracă în carbohidrați și veți obține un fizic de invidiat, cu mult antrenament 6 pack-ul va fi curând vizibil pe abdomenul dumneavoastră.

⚠️ More energy USED = ��  More Calories BURNT ��

Cu cât consumăm mai multe calorii, cu atât pierdem mai repede în greutate, așa că puneți-vă fașele pe mâini, mănușile de box și duceți la bun sfârșit antrenamentul de    KICKBOXING  – Modalitatea fantastică de a cultiva stima de sine și motivația viitoare!

2. Construește încredere în tine:

Antrenamentul de Kickboxing pune mare accent pe un fizic și un psihic puternic și te va ajuta să menții un echilibru mental în orice situație vei întâlni în jurul tău.

Kickbox-ingul îmbunătățește starea fizică și sănătatea cu fiecare antrenament și te va face să arăți și să te simți din ce în ce mai bine.

În afară de a fi în formă, veți vedea, de asemenea, creșteri ale nivelurilor de energie, forță, viteză, rezistență și concentrare – toate acestea vă vor ajuta să funcționați mai bine în sarcinile de zi cu zi.

Tonifiere. ��Echilibru. �� Balans. �� Forta. �� Viteza. ��  Flexibilitate.��
Încredere. �� Atitudine. �� Curaj. ��

Alungă toate emoțiile negative prin sport, vino la antrenament și dă tot ce ai mai bun în tine!

Dacă vrei sa arăți precum marii campioni de Kickboxing sau Muay Thai, atunci trebuie să te apuci de antrenament, să fii consecvent, iar curând mușchii tăi vor fi bine conturați, cu un aspect tonic.

Repetând loviturile la sac, continuu de nenumarate ori, acest lucru te va ajuta să elimini stressul, furia sau anxietatea și îți va oferi o ușurare, o stare de bine și pace interioară după fiecare ședință de antrenament.

Astfel, creierul tău va genera endorfine în corp, substanță direct responsabilă pentru nivelul tău zilnic de optimism.

Devenim atât fizici cât și psihici mai puternici și atunci veți fi pregătiți să faceți față oricărei provocări.

3. Te disciplinează să îți atingi obiectivele:

Kickboxing-ul este o artă tehnică care necesită repetarea masivă a exercițiilor, pentru a deveni mișcări naturale, astfel cea mai mare provocare pe care o vei simți, va fi perseverența ta, dacă renunți sau continui #NeverGiveUp

Dar, indiferent dacă vă aflați în sala de sport, acasă sau plecați în vacanță, va exista întotdeauna o rutină perfectă pentru antrenamentul dumneavoastră, astfel încât să aveți continuitate în ceea ce începeți.

⚠️
Remember smaller number of Punches = High intensity (ANAEROBIC effort)
���� ����������
Large continuous Punches = Lower intensity (AEROBIC effort)
⚠️

Ca și practicant de Kickboxing vei învața cum să descurajezi potențialii atacatori, să eviți loviturile fizice, să reacționezi imediat și să neutralizezi oponentul, în timp ce îți vei concentra toată puterea în tehnica ta de lovire.

În afară de a vă învăța abilități tehnice, antrenorii de calitate vă vor oferi, de asemenea, valorile corecte ale artelor marțiale. Trăsături precum smerenia, respectul, onoarea, recunoștința, compasiunea și altele asemenea, sunt esențiale pentru a fi un adevărat artist marțial și un campion atât în ring, cât și în viață.

” Progresul vine la cei care se antrenează zi de zi. Încrederea în tehnici secrete nu te va duce nicăieri. ”           – Morihei Ueshiba –


4. Vei construi o comunitate:

Fie că este vorba de pierderea în greutate sau pentru a învăța autoapărarea sau pentru a devenii următorul Campion Mondial, oamenii cu mic cu mare sunt atrași de Kickboxing.
Atanas Bozhilov �� Alin CÎMPAN
��SENSHI ��

În sala de Kickboxing vei întâlni persoane din toate categoriile sociale, oameni care pe parcursul întregii clase îți vor fi colegi și parteneri de antrenament și te vor ajuta să crești și să îți atingi obiectivele.

Kickboxing-ul este un sport aparte și astfel atrage cei mai tari oameni de pe planetă. Poate prin atmosfera respectuoasă pe care o simți în sala de antrenament sau prin măiestria prin care fiecare înțelege arta luptei, cât și disciplina antrenamentelor.

Comunitatea unei săli de Kickboxing este una prietenoasă, amabilă și deschisă la primirea de oameni noi și dornici să învețe și să se dezvolte ca artiști marțiali, indiferent de nivelurile fiecăruia de calificare.

Noilor studenți nu li se va cere niciodată să lupte, întâi acesta va deprinde bazele și tainele Kickboxing ului alături de un antrenor calificat,
va cunoaște poziția de luptă, garda, pașii și toate loviturile permise și tehnicile de Kickbox, iar mai apoi va decide singur dacă va lupta sau doar va continua antrenamentul pentru a-și îmbunătății calitatea vieții.

În acest moment, începeți să vă dați seama că limitele voastre nu sunt altceva decât fizice și descoperiți că aveți tot ce trebuie pentru a vă depăși limitele chiar în interiorul vostru.

Bucurați-vă de ANTRENAMENT!
PRACTICE MAKES PERFECT


5. Vei trăi o viață mai bună :

Astfel alegând calea sportului prin Kickboxing, veți simți cum viața dumneavoastră se schimbă în bine in toate aspectele ei chiar acum.

În esența sa, Kickboxingul este un antrenament care garantat vă va ține cu nerăbdare la fiecare sesiune de antrenament.

Distracția și angajamentul de a vă antrena pentru a da lovituri corecte și precise sunt orice altceva decât plictisitoare și, înainte de a vă da seama, veți fi dependenți de antrenament.

Kickbox-ingul vă va consuma mintea. Veți căuta noi tehnici și combinații, veți urmări atacuri intense și vă veți petrece o mulțime de timp liber răsfoind si cautand conținut despre Kickboxing.

La un moment dat, continuând să vă antrenați, veți învăța, respira și trăi Kickboxing❤️Kickboxing

Dacă doriți să vă schimbați viața în 2021, atunci instruirea Kickboxing ar trebui să fie în partea de sus a listei dumneavoastră de MUST DO ✅

Preparation is the key to SUCCESS

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: