Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Supercupa României, în străinătate, începând cu 2022

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a anunţată luni, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să organizeze Supercupa României într-o altă ţară.

Răzvan Burleanu şi-a justificat iniţiativa şi a dat şi câteva exemple de ţări în care ar putea avea loc meciul dintre câştigătoarea titlului din Liga 1 şi câştigătoarea Cupei României:

”În 2022 ne propunem să organizăm Supercupa României într-una din ţările cu comunităţi mari de români: Italia, Germania, Spania, Marea Britanie, Statele Unite sau Moldova. Oricare dintre aceste ţări poate să reprezinte o opţiune începând cu 2022” a mărturisit Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

În Italia locuiesc peste 1.1 milioane de români, în Germania peste 700 de mii, iar în Marea Britanie şi Statele Unite încîă 1 milion de români.

Preşedintele FRF a dat detalii şi despre datele de start pentru sezonul 2021-2022 din Liga 2 şi Liga 3.

„S-au aprobat date importante cu privire la campionatul competiţional. Cupa României va debuta pe 28 iulie, faza 1, iar finala va fi pe 19 mai 2022. Liga 3 va debuta pe 28 august, iar Liga 2 pe 31 iulie. Supercupa României va fi organizată pe 10 iulie, cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1”, a adăugat şeful FRF.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: