Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Werder Bremen negociaza pentru Klose

Werder Bremen a recunoscut duminica in presa germana ca discuta cu Bayern Munchen pentru un eventual transfer al vedetei sale, atacantul international Miroslav Klose.

”Daca primesc un telefon, nu inchid, pentru ca vreau sa aud ce vor sa-mi spuna. Trebuie privita situatia in ansamblul sau si in final trebuie facut ceea ce este in interesul clubului”, a declarat Klaus Allofs, directorul sportiv al lui Werder, in cotidianul „Bild”.

Pana acum, Werder Bremen a exclus plecarea lui Klose, al carui contract expira in 2008. Conducatorii clubului lasasera sa se inteleaga ca ar putea sa-l lase sa plece pe golgheterul Mondialului-2006 inca din aceasta vara, dar numai in strainatate si in nici un caz la marea rivala, Bayern Munchen. Allofs a indicat ca discutiile, confirmate si de presedintele lui Bremen, se vor accelera, dar numai pana la un punct. Conform presei germane, Bremen cere intre 12 si 15 milioane euro pentru vedeta sa, care in aceasta primavara, din ianuarie pana in mai, a traversat una dintre cele mai grave crize de incredere din cariera sa (a marcat doar 2 goluri).

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...