Becali: Am cumparat un jucator de 1,2 milioane de euro din Liga I

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat luni seara ca a achizitionat un jucator care a activat la o echipa din Liga I in schimbul a 1,2 milioane de euro, dar nu i-a dezvaluit identitatea din cauza unui acord cu acesta.

“Am mai cumparat un jucator, care m-a costat 1,2 milioane de euro, dar nu pot sa vi-l spun acum, luni o voi face. Asa am convenit. I-am promis ca pina luni nu voi spune nimic. Inca nu am batut palma, doar ne-am inteles si urmeaza ca jucatorul sa vina zilele urmatoare sa facem actele, dar si asa, pina luni nu anuntam. Asa a vrut omul. Nu stiu de ce, poate asteapta vreo oferta de afara, e normal, inca nu am batut palma”, a spus Becali.

Steaua a mai achizitionat dupa finalul campionatului trei jucatori din Liga I, Badoi de la Rapid, Vitca de la Otelul si Bicfalvi de la Jiul, in timp ce Pintilii, tot de la Jiul, urmeaza sa sustina probe de joc.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...