TVR transmite în direct partidele celei de-a 50-a ediţii a Trofeului Carpaţi

TVR 1 şi TVR HD transmit în direct partidele celei de-a 50-a ediţii a Trofeului Carpaţi la handbal feminin, ultima verificare înainte de Campionatul European de Handbal Franţa 2018.
Trofeul Carpaţi aduce în acest an la Polivalenta bucureşteană, în afară de naţionalele A şi B ale României, două formaţii de top, campioana olimpică – Rusia şi Serbia, locul 9, la ultimul mondial.

Pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, ultimele verificări înainte de europene, antrenorul principal Ambros Martin a selecţionat 34 de jucătoare, împărţite în două loturi A şi B, urmând ca, pe 25 noiembrie, antrenorul spaniol să aleagă 17 jucătoare cu care va pleca în Franţa, la Campionatul European de Handbal feminin, competiţie care va fi transmisă în exclusivitate de TVR1 şi TVR HD.  „În prima reprezentativă se regăsesc 6 jucătoare din străinătate. Marea absentă este golghetera Craiovei – Cristina Zamfir, în timp ce două dintre handbalistele cu prezenţe constante în lotul tricolorelor în ultimii ani, Zamfirescu şi Iuganu, au fost selecţionate în echipa secundă a României”, aduce ultimele informaţii Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partidele de la Trofeul Carpaţi alături de Dragoş Bocanaciu.

Programul transmisiunilor TVR de la Trofeul Carpaţi:

Vineri, 23 noiembrie

România B – Rusia, ora 16.00 – TVR HD
România A – Serbia, ora 18.30 – TVR 1 şi TVR HD

Sâmbătă, 24 noiembrie

Finala Mică, ora 16.00 TVR HD
Finala Mare, ora 18.30 TVR 1 şi TVR HD

La Brest, La Campionatul European care începe pe 29 noiembrie, România va întâlni Cehia, Germania şi Norvegia, primele 3 clasate la încheierea grupei obţinând calificarea în faza următoare. Primul meci al tricolorelor va fi pe 1 decembrie, la ora 19.00, cu Cehia în direct la  TVR 1 şi TVR HD.

(w640)

(foto: Federatia Romana de Handbal)

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...