Tricolorii s-au antrenat pe Cluj Arena. Câini-polițiști care detectează substanțele pirotehnice

Cele două selecționate ale Romțniei și Danemarcei, care se întâlnesc duminică seara în preliminariile Campionatului Mondial 2018, au luat sâmbătă seara contact cu gazonul de pe Cluj Arena. Danezii au fost primii care s-au antrenat pe stadionul din Cluj-Napoca, urmați de tricolori. Christoph Daum a pregătit împreună cu staff-ul său tactica pentru jocul de duminică.

„Din punct de vedere tactic, trebuie să fim felxibili, am lucrat asta la antrenamente în această săptămână. Vreau să le insuflu jucătorilor că ideea de bază e atacul. Dar asta înseamnă ca întreaga echipă să participe, ofensiva să înceapă încă de la portar”, a punctat Christoph Daum la conferința de presă.

Partida România – Danemarca se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena. La meciul cu Danemarca vor fi folosiți câini-polițiști care detectează substanțele pirotehnice

În premieră pentru desfășurarea unui meci internațional organizat de Federația Română de Fotbal, la partida cu Danemarca de pe Cluj Arena vor fi folosiți câini-polițiști care detectează substanțele pirotehnice. Această măsură specială a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Națională la meciul cu Polonia și care au avut drept consecință suspendarea stadionului pentru meciurile României.

Câinii Poliției Române, special antrenați să găsească materiale pirotehnice, vor fi aduși la porțile de intrare în Cluj Arena și vor asista la controlul obișnuit care se aplică spectatorilor la intrarea pe stadion

O informare din partea Poliției anunță că a fost depistată deja o persoană care a încercat să introducă materiale pirotehnice în Cluj Arena, cu trei zile înaintea meciului. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar controlul prealabil al forțelor de ordine a fost întărit.

FRF face încă un apel către toți suporterii Naționalei care vor intra pe stadion să se manifeste civilizat, să nu producă violențe și să nu încerce să perturbe meciul cu materiale pirotehnice. Orice abatere de la normele de civilizație de pe stadioane se va repercuta direct asupra echipei României prin posibile suspendări ale terenului sau prin interzicerea susținătorilor în tribune la viitoarele meciuri din campania pentru calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Ne dorim să avem echipa României la CM 2018, să o ajutăm și din tribune să ajungă acolo! (text, foto si videor – www.frf.ro)

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...