Când vor evolua Halep și Țig la Miami. Cîrstea și Mergea, eliminați

Simona Halep va juca, luni, în jurul orei 02.30, împotriva lui Anett Kontaveit (Estonia) în turul al treilea al Miami Open. După această întâlnire, pe acelaşi teren central, este programată pertida dintre Patricia Maria Ţig şi Venus Williams.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Caroline Wozniacki, cu scorul de 6-4, 6-2, în turul al treilea al turneului de la Miami, într-un meci ce a durat o oră şi 21 de minute. Premiul pentru calificarea în turul al treilea este de 41.350 de dolari şi 65 de puncte WTA.

 

Cuplul Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer (olanda) s-a calificat în optimi, după 6-4, 7-5 cu perechea Viktor Troicki (Serbia)/Michael Venus (Noua Zeelandă). Tecău și Rojer au obținut victoria în 67 de minute și și-au asigurat un cec de 25.320 dolari și 90 de puncte ATP. În optimi, ei vor juca împtriva perechii formate din polonezul Lukasz Kubot și brazilianul Marcelo Melo.

Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot au fost întrecuți de francezii Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, favoriții numărul doi, cu 6-1, 4-6, 16-14. Perechea româno-britanică va primi 13.550 dolari pentru participare.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...