Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Survivor România, lider absolut de audiență cu peste 1.8 milioane de telespectatori în Minutul de Aur

Ediția Survivor România de luni seara a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:30, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.1 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 14.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:55, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV!

Echipa Tigrilor a câștigat Imunitatea, iar Marian Drăgulescu, Doru și Blaze sunt supuși votului de eliminare.

(Foto: Facebook Survivor Pro TV)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: