Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Alexandrion Group sustine Petrolul Ploiesti. Lupii Galbeni revin în Liga I!

ACS Petrolul 52 a întâlnit Concordia Chiajna pe teren propriu, în etapa cu numărul 9 din play-off.

Prahovenii s-au impus cu 2-0, prin dubla lui Mario Bratu, asigurându-și astfel revenirea în prima ligă.

Cu acest succes, Petrolul a obținut matematic promovarea directă în prima ligă, la capătul unui drum început din vara lui 2016, atunci când echipa s-a reînscris în campionatul judeţean al Prahovei. După două promovări consecutive, echipa a ajuns în eşalonul secund din sezonul 2018-2019, terminat pe locul patru, la un loc distanţă de barajul de promovare de la finalul acelei ediţii de campionat.

Au mai urmat două sezoane fără noroc pentru prahoveni. În primul, deşi s-au calificat în play-off, au ratat din nou accederea în barajul de promovare, în timp ce în ediţia 2020-2021 nu au prins nici măcar play-off-ul.

În actuala ediţie de campionat a răsărit în sfârşit soarele pe strada petroliştilor, care s-au instalat în fotoliul de lider în etapa cu numărul 7 din sezonul regular, iar acum, la aproape 8 luni distanță, sărbătoresc promovarea în prima ligă, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului.

Mai mult, dacă meciul de mâine, dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt, se va încheia cu un rezultat de egalitate, atunci formaţia antrenată de Nicolae Constantin va promova de pe locul 1.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: