Survivor, lider de audiență în ediția de duminică seara

Ediția Survivor România de la Pro TV de duminică seara a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:00, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.9 puncte de rating și 19.9% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 5.5 puncte de audiență și 18.3% cotă de piață. De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români au urmărit emisia, iar în minutul de aur, la ora 21:23, peste 1.9 milioane de telespectatori și-au încheiat duminica cu ochii pe PRO TV.

Echipa Tigrilor a învins în Jocul de Recompensă, cu scorul 10 la 8, tribul Vulturilor în ediția de duminică de Survivor din Republica Dominicană.

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Alături de Zanni se va afla un invitat care a trăit experiența show-urilor puternice și care va comenta ce se mai întâmplă în cele două triburi.

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

(Foto: Facebook Survivor Pro TV)

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...