CFR Cluj, al cincilea titlu consecutiv de campioană

Campioană a României pentru a cincea oară la rând, CFR Cluj va evolua din nou în preliminariile Ligii Campionilor, având în față patru tururi preliminare pentru calificarea în faza grupelor.

Tragerea la sorți a primelor tururi va avea loc la 14 și 15 iunie, iar primele meciuri se vor disputa la începutul lunii iulie.

Conform coeficientului european, CFR Cluj va fi cap de serie în primele două tururi, însă are nevoie de noroc pentru evitarea unor adversari redutabili în această fază incipientă, cum ar fi Lech Poznan din Polonia în primul tur sau FC Zurich din Elveția în turul al doilea.

Ulterior, o eventuală calificare în turul 3 preliminar înseamnă automat garantarea unui loc în grupele Conference League.

Pentru grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj nu va mai fi cap de serie în ultimele două tururi preliminare, iar printre posibilii adversarii vor fi echipe cu greutate în fotbalul continental (Dinamo Zagreb, Steaua Roșie, Olympiakos, Viktoria Plzen). Campioana din Azerbaidjan, Qarabag, este cea mai accesibilă din această listă.

Stiri recente

Ce emoții trăiește Simone Tempestini când asistă la meciurile Anei Bogdan. Motorsportul e mai costisitor decât tenisul

https://www.youtube.com/watch?v=9csdfc2qeMY&t=512s Campionul național de raliuri Simone Tempestini a destăinuit în cadrul Podcastului Business Philosophy ce emoții trăiește când asistă la...