Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Survivor, lider absolut de audiență. Peste 2 milioane de telespectatori în minutul de aur

Cea de-a doua ediție a Confruntărilor Individuale de la Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:59, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD PRO TV avea 6.8 puncte de rating. Și 24.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 14.8% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură jocul. Iar în minutul de aur de la ora 22:10, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Elena Chiriac a câștigat Confruntările individuale, după ce i-a învis pe rând pe Ionuț, Delea și Blaze – în finală.

Marian Drăgulescu este concurentul pentru care a avut loc ultimul joc și Consiliu. ”Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare. Să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Cel mai bun să câștige! Sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine. Dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și oportunități se vor deschide. E o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, nu aș fi știut ce aș fi pierdut…”

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: