Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ștefania, prima concurentă ce părăsește Survivor, la Confruntările Individuale. Audiențe

Ștefania Ștefan este prima concurentă care părăsește Survivor România, la Confruntările Individuale.

În intervalul orar 19:58 – 23:29, Survivor de la Pro TV a fost pe locul 1 la nivel național. Cu 7.8 puncte de rating și 20.6% cotă de piață.ar și la nivel urban, cu un rating de 7.8 și o cotă de piață de 20.7.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV a înregistrat 6.0 puncte de rating și 19.6% cotă de piață. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au urmărit emisia.

Marian Drăgulescu și-a asigurat liniștea pentru primul Consiliu de Eliminare din această etapă. Și o recompensă formată din karting și o masă copioasă. Pentru această recompensă, el le-a ales pe Elena Chiriac și Ștefania Ștefan ca partenere.

(FOTO – Facebook Survivor Pro TV)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: