Simona, mai bine pe iarbă decât pe zgură

(de CRISTI MÎNDRU)

Nu ma gandeam ca Simonei Halep poate sa-i stea mai bine pe iarba verde decat pe zgura rosie. Traiesc acelasi sentiment de acum trei ani, cu jocul ei in crescendo de la meci la meci si cu adversarele dezarmate parca una dupa alta peste fileu.

Va veni Rybakina, cu un tenis asemanator cu cel al Amandei dar putin mai cerebral. Mi-as dori o finala Halep – Jabeur. Ar fi examenul suprem pentru cele mai in forma jucatoare ale turneului intr-un contrast de stiluri ce ar garanta spectacol fie si in prezenta mizei uriase.

Asta dupa ce acum recent am vazut cum ziaristi si persoane o desfiintau pe Halep, abuzeaza acum de epitete. S-au schimbat cuvintele intre ele mai ceva ca vremea la tropice. E doar tenis, domnilor. Se practica individual, uneori iti iese mai bine, alteori mai rau. La fel ca si textele voastre (noastre) …

CV Cristi Mîndru

 A debutat in presa in 2002 ca reporter la Antena 1. Din 2003 a fost redactor – comentator la TV Sport ( sport.ro). Unde a comentat  partide de fotbal ( Liga 1, serie A, Premier League, Primera Division). Din 2004 este angajat al TVR. A făcut parte din echipa de la Bucureşti care a produs pentru TVR JO de Vară de la Atena 2004.

A comentat futsal (fotbal de sală) timp de un an şi zeci de meciuri de tenis, incluzând aici partidele de Cupa Davis ale României din ultimii ani. Și finale ale unor turnee de mare şlem, transmise de TVR, dar şi partide la Open România. Comenteaza fotbal, baschet, tenis, handbal si schi alpin.

A participat ca redactor–comentator la JO de Vară de la Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016, Tokyo 2020. Cât si la JO de iarnă de la Vancouver 2010. A comentat din studioul TVR JO de Iarna de la Soci 2014, Pyeong-Chang 2018 si Beijing 2022.

În 2008 a primit premiul special „Cristian Ţopescu” – TV Mania pentru cel mai promiţător tânăr jurnalist sportiv.

A fost prezentator sau producător al studiourilor „Champions League” şi al emisiunilor de fotbal din timpul EURO 2008 si 2012, CM 2006, 2010, 2014, CM 2018. Din 2010 prezintă şi principalele jurnale sportive la TVR 1 şi TVR 2. În 2013 a prezentat festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2013).

Cristian Mîndru ne aduce ştirile din Sport la TVR 1 si este comentator de tenis la Digisport si Eurosport.

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...