Simona Halep, favorita caselor de pariuri la Wimbledon

După victoria clară de astăzi, 6-2, 6-4 cu Anisimova, Simona Halep a devenit favorita caselor de pariuri să cucerească al doilea Wimbledon.

Au trecut doi ani după fabulosul parcurs de la Wimbledon, încheiat cu magistrala victorie din finala împotriva Serenei Williams. Iar cum Simona Halep face din nou un turneu senzațional pe iarba londoneză de la All England Club.

Constănțeanca s-a calificat en-fanfare în semifinale după ce a surclasat-o, scor 6-2, 6-4, pe americanca Amanda Anisimova. În penultimul act, Simona o va întâlni, la o dată și oră ce vor fi cunoscute în această seară, pe reprezentanta Kazakhstanului, Elena Rybakina. Favorita cu numărul 17 la ediția din acest an a Wimbledonului. De remarcat că Halep se va prezenta la ora penultimului act din postura unei jucătoare care nu a cedat încă niciun set adversarelor de până acum.

La egalitate cu tunisianca Jabeur

Aceasta este doar prima veste buna a zilei se astăzi. Cea de-a doua are și darul de a injecta cu optimism sufletele iubitorilor de tenis din România. După victoria clară cu Anisomova, casele de pariuri de pe glob au modificat semnificativ cotele pentru favoritele la marele trofeu.

Dacă până astăzi, tunisianca Ons Jabeu era văzută drept principală favorită, victoria și, mai ales, evoluția Simonei Halep de astăzi au refăcut din temelii previziunile bookmakerilor. Astfel, la această oră, Halep și Jabeur sunt cotate cu aceeași șansă la trofeu, ambele având o cotă de 2,10. Cele două sunt văzute mult peste celelalte, astfel că Rybakina, următoarea adversară a Simonei, are o cotă de 6. Iar nemțoaica Tatijana Maria una de 25!

CV MIHAI IGIROȘANU

Mihai Igiroșanu este Redactor Șef al Revistei Sport Magazin și comoderator al Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33. El a fost Redactor Șef al Departamentului Sport la Jurnalul Național. A mai lucrat la Evenimentul Zilei, Național și Sportul Românesc. Este comentator de tenis și fotbal. A participat la emisiuni TV la LOOK Sport și GSP TV. Este comoderator la Emisiunea Business Philospohy de la Canal 33.

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...