Simona Halep, atacată în cazul de dopaj: „E cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta”

Simona Halep e suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022. Ea ar fi folosit Roxadustat.

Cazul Simonei va fi judecat de către Sports Resolution, tribunal independent din Londra care se ocupă de dosarele de dopaj din tenis. Sportiva poate fi suspendată patru ani din tenis.

Cunoscutul jurnalist Radu Banciu a atacat-o pe Simona Halep și o acuză de minciună.

„Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat, după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai.

Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ‘Da, domne’, eu am furat de am rupt?’. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ‘Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!’. N-a recunoscut niciodată niciunul.

Și o ridică toată lumea…N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat.

Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia…Pentru ce să sprijinim un infractor?, a spus Radu Banciu la Prima Sport.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...