Rapid va disputa 8 meciuri amicale

0
144

Echipa lui Răzvan Lucescu are planificate opt jocuri de verificare în perioada pregătitoare de iarnă, anunta siteul oficial al giulestenilor. Sapte dintre acestea se vor disputa în cele două turnee de pregătire, din Insulele Canare (Maspalomas, 16-26 ianuarie) şi, respectiv, Cipru (Larnaca, 6-16 februarie). Astfel, pe 17 ianuarie, de la ora 20:30 (ora României), Rapid va înfrunta pe Rosenborg Trondheim, iar două zile mai târziu, 19 ianuarie, ora 18:00, pe IF Brondby, în cadrul unui “patrulater” la care mai participă şi Şahtior Doneţk. Pe 22 sau 23 ianuarie este programat un meci cu o formaţie locală, dintr-un eşalon inferior.

între cele două stagii din străinătate, pe 3 februarie, de la ora 14:00, pe stadionul Giuleşti, se va juca un “amical” în compania divizionarei secunde CSM Rm. Vâlcea. în Cipru, Rapid are deja stabilite patru partide: Slavia Sofia (8 februarie), Anorthosis Famagusta (10 februarie), Şerif Tiraspol (13 februarie) şi Levski Sofia (15 februarie).

Startul în prima ligă este programat, în principiu, pentru 24 februarie, cu Poli Timişoara, patru zile după acest prim meci de campionat urmând să se joace (într-o singură manşă) sferturile de finală ale Cupei României, în care giuleştenii sunt prezenţi alături de FC Naţional, FC Argeş, Politehnica Iaşi, Pandurii, Poli Timişoara, Oţelul şi Steaua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here