Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Liverpool, umilita de Arsenal

într-unul din derbiurile Cupei Ligii Angliei, Arsenal Londra s-a distrat cu FC Liverpool chiar pe terenul acesteia şi s-a impus cu 6-3 după ce brazilianul Julio Cesar Baptista a marcat patru goluri.

Arsenal a condus cu 5-1 în minutul 66 dar Liverpool a redus din diferenţă până la 3-5 şi cu 10 minute înainte de final chiar părea în stare să repete minunea din finala Ligii Campionilor cu AC Milan şi să ducă meciul în prelungiri.

A urmat însă un contraatac fulgerător al Turnarilor, un Aliadiere scăpat foarte uşor din marcaj de Palletta şi o centrare perfectă pentru eroul Baptista care a finalizat din apropiere reducând tribunele la tăcere.

Liverpool – Arsenal s-a încheiat 3-6, goluri Fowler, Gerrard şi Hyypia, respectiv Baptista, de patru ori, Aliadiere şi Alexander Song, după un meci în care oaspeţii au ratat şi un penalty prin acelaşi Baptista iar antrenorii Gerard Houllier şi Arsene Wenger au utilizat multe rezerve.

Liverpool i-a folosit pe Dudek – Pelltier, Hyypia, Palletta, Warnock (Xabi Alonso) – Fabio Aurelio, Gerrard, Guthrie, Mark Gonzalez (Luis Garcia, Carragher) – Fowler, Bellamy, în timp ce Arsenal i-a avut în teren pe Almunia – Hoyte, Djourou, Toure, Traore (Connolly) – Denilson, Song, Cesc Fabregas, Walcott (Diaby) – Julio Baptista, Aliadiere.

în două partide din Cupa Angliei, Barnet a învins pe Colchester cu 2-1 iar Reading pe Burnley cu 3-2, miercuri urmând a fi programat un alt meci din Cupa Ligii Angliei, disputa dintre Wycombe şi Chelsea.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: