Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Finala europeana la Sydney

Belgianca Kim Clijsters, cap de serie numărul trei, şi Jelena Jankovic, din Serbia, s-au calificat în finala turneului feminin de tenis de la Sydney, una din ultimele competiţii dinaintea primului turneu de grand-slem al anului.

Jankovic a produs surpriză după surpriză la Sydney, eliminându-le pe Martina Hingis, cap de serie numărul cinci, Samantha Stosur, una din favoritele publicului, Amelie Mauresmo, principala favorită, şi Nicole Vaidisova, cap de serie numărul opt, în timp ce Clijsters a trecut de Nicole Pratt, o altă favorită a publicului, Shahar Peer şi Li Na.

în finala turneului feminin de tenis de la Hobart se vor întâlni rusoaicele Anna Chakvetadze, cap de serie numărul unu, şi Vasilisa Bardina, venită din calificări. Chakvetadze le-a eliminat pe Lourdes Dominguez Lino, Tzipora Obziler, venită din calificări, Jie Zheng, cap de serie numărul şapte, şi Sania Mirza, wild-card, iar Bardina le-a depăşit pe Gisela Dulko, Aiko Nakamura, venită din calificări, Catalina Castano şi Sybille Bammer.

în semifinalele turneului masculin de tenis de la Sydney, austriacul Jurgen Melzer îl va întâlni pe americanul James Blake, cap de serie numărul trei, iar spaniolul Carlos Moya va juca cu francezul Richard Gasquet, cap de serie numărul şase.

în semifinalele turneului masculin de tenis de la Auckland, spaniolul Tommy Robredo, cap de serie numărul unu, va juca cu argentinianul Agustin Calleri, cap de serie numărul şapte, iar spaniolul David Ferrer, cap de serie numărul trei, îl va întâlni pe americanul Mardy Fish.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: