Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Rapid i-a prelungit contractul Sorinei Tîrcă

Rapid, campioana României la handbal feminin, a anunţat că Sorina Tîrcă şi-a prelungit contractul, noua înţelegere fiind valabilă doi ani.

Interul stânga a avut un sezon excepţional în tricoul alb-vişiniu, încheind pe locul 4 în topul celor mai bune marcatoare din Liga Florilor MOL, cu un total de 146 de goluri.

„Sezonul trecut la Rapid pentru mine a fost ceva magic, ireal, un vis devenit realitate după o perioadă dificilă în viaţa mea. Avem cea mai frumoasă galerie din toată ţara, care merită tot respectul, pentru că fără ei nu puteam ajunge atât de departe.Titlul câştigat este rodul echipei, staff-ului, conducerii, sponsorilor, dar nu în ultimul rând al galeriei care ne-a susţinut meci de meci, indiferent de rezultat. Le mulţumim tuturor şi îi aşteptăm din sezonul viitor alături de noi în număr cât mai mare, să facem lucruri măreţe împreună!”, a declarat sportiva.

Sorina Tîrcă s-a căsătorit luna aceasta cu fotbalistul Gicu Grozav, recent transferat la Petrolul.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: