Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

FCSB l-a transferat pe Rachid Bouhenna

FCSB a oficializat aseară primul transfer al verii, iar jucătorul va fi azi preentat.

„Am semnat cu Bouhenna, mâine (n.r. – azi) îl prezentăm în cadrul unei conferințe de presă. L-am vrut și când era la Sepsi, dar a ajuns la CFR Cluj până la urmă. E un jucător care îmi place. La CFR nu juca pentru că Dan Petrescu are altă filosofie despre fotbal. La noi e altceva.

Nu e ușor să fii căpitan la Sepsi totuși, un club serios, cum a fost Bouhenna. Eu m-am ocupat de transfer, azi am terminat. Pe actuala componență a lotului, lângă Bouhenna joacă Haruț, care se pregătește foarte bine. Rămâne de văzut ce mai transferăm”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

În afara lui Bouhenna, la FCSB va ajunge și Dawa (FC Botoșani), chiar dacă jucătorul nu e pe placul lui Mihai Stoica. Managerul a declarat că vor mai veni încă doi jucători.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: