Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Rapid e campioana României la handbal feminin! Titlul, câștigat de echipa din Giulești după o pauză de 19 ani

Rapid Liga Florilor

CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul de campioană a României la handbal feminin. Echipa din Giulești a învins-o pe SCM Râmnicu Vâlcea, scor 35-27, în ultima etapă, 26, a Ligii Florilor.

SCM Râmnicu Vâlcea a condus la pauză cu 17-16, iar ultima oară a fost în avantaj în min. 34, scor 19-18, după care a primit cinci goluri la rând, Rapid desprinzându-se la 23-19. În min. 44, gazdele au reuşit să se apropie la un singur gol, 23-24, dar apoi echipa pregătită de Carlos Viver a scăpat în câştigătoare, impunându-se cu 35-27, arată Agerpres.

Rapid a cucerit al şaselea său titlu, după cele din 1961, 1962, 1963, 1967 şi 2003.

Rapid, campioana României la handbal feminin! Titlul, în Giulești după o pauză de 19 ani

CSM Bucureşti a depășit pe CS Minaur Baia Mare, 33-29, dar a încheiat pe locul doi în clasament. Pe poziția a treia s-a situat SCM Râmnicu Vâlcea.

„OLE, OLE, OLE, CAMPIONII, CAMPIONII

După 19 ani, TITLUL a revenit în Giulești, fetele noastre câștigând cel de-al șaselea campionat din istorie. Felicitări, fetelor, staff-ului, suporterilor și tuturor celor ce au contribuit la această performanță!” arată FC Rapid pe pagina oficială, www.facebook.com/FCRapid1923oficial.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: