Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Ce sume revin finalistelor UEFA Champions League

Premiul UEFA pentru Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor va fi de aproximativ 133 de milioane de euro.

Real a câştigat 119,81 milioane de euro brut. Iar dup[ deducerea aplicată de UEFA pentru pierderile suferite în timpul pandemiei suma va rămâne la 116,16 milioane de euro net.

La cele 116 milioane de euro se adaugă şi distribuirea cotei de piaţă (market pool). Pentru care clubul „merengue” ar urma să primească alte 16,8 milioane de euro, aproximativ.

Cele 119,81 milioane de euro provin în primul rând din ocuparea primei poziţii în clasamentul coeficienţilor UEFA calculat în ultimii zece ani (36,4 milioane de euro). Iar restul este pentru participarea în faza grupelor (15,64 milioane). Pentru cele cinci victorii în grupe (15,07 milioane), pentru calificarea în optimile de finală (9,6 milioane). Pentru calificarea în sferturile de finală (10,6 milioane) și pentru calificarea în semifinale (alte 12,5 milioane). Ăentru calificarea în finală (15,5 milioane) şi pentru câştigarea competiţiei (4,5 milioane de euro).

Finalista Liverpool va primi aproximativ 103,3 milioane de euro, sumă la care se va adăuga cota de market pool. În această sumă este inclusă cea primită pe baza istoricului coeficienţilor, care în cazul celor de la Liverpool este de 22,7 milioane de euro.

Sumele încasate de Real Madrid şi Liverpool sunt mai mari decât cele primite de Chelsea şi Manchester City, finalistele de anul trecut. 70 de miloane de lire sterline, respectiv 60 de milioane de lire sterline (83 de milioane de euro/71 de milioane).

Real Madrid a câştigat pentru a 14-a oară Liga Campionilor. Învingând în finala echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: