Mircea Rednic: ‘Vor mai veni trei jucatori!’

Fotbalistii lui Dinamo s-au reunit astazi in Stefan cel Mare. Alaturi de jucatori si conducerea tehnica au fost prezenti si noul manager general, Florin Raducioiu, precum si administratorul delegat al clubului, Cornel Dinu. Nu au fost prezenti jucatorii straini, care sunt asteptati in cursul serii si al zilei de maine.

Mircea Rednic s-a declarat multumit de lotul care il are la dispozitie, dar pentru a creste valoarea echipei, a spus ca si-ar mai dori cativa jucatori: „Astazi avem doar un singur antrenament, de acomodare. Sunt multumit de lot, cu jucatorii acestia am obtinut rezultatele de pana acum. Cei cinci care au venit sunt un plus, imi vor creea mai mare concurenta pe posturi. Saptamana aceasta sau cealalta vor mai veni 3 jucatori. Bangoura nu era singurul atacant pe care-l aveam in vizor. Englezii vor doar un trasfer definitiv, au transmis suma si ramane sa luam o decizie. Nu ne grabim insa, avem timp, avem 3 variante. Vom aduce si un portar. Sunt sanse mici sa vina Lobont”.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...