Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Mourinho ar putea fi inlocuit de antrenorul Sevillei

Gazzetta dello Sport oferă bomba zilei ediţia sa de joi, menţionând că antrenorul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, l-ar putea înlocui pe portughezul Jose Mourinho la cârma echipei Chelsea Londra.

„Patronul Roman Abramovici se gândeşte la Juande Ramos. Un Mourinho fără aroganţă şi cu un joc de perspectivă”, scrie Gazzetta dello Sport, amintind totodată că Abramovici este din ce în ce mai nemulţumit de rezultatele înregistrate în ultimul timp de Chelsea. Magnatul rus ia în considerare înlocuirea portughezului, printre numele menţionate fiind şi cel al selecţionerului Rusiei, olandezul Guus Hiddink.

Juande Ramos este în prezent antrenorul spaniolilor de la FC Sevilla, adversara Stelei în 16-imile Cupei UEFA. Primul meci dintre cele două echipe va avea loc la Bucureşti, în 15 februarie, în timp ce returul se va disputa la 22 februarie, în Spania.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: