Mourinho ar putea fi inlocuit de antrenorul Sevillei

Gazzetta dello Sport oferă bomba zilei ediţia sa de joi, menţionând că antrenorul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, l-ar putea înlocui pe portughezul Jose Mourinho la cârma echipei Chelsea Londra.

“Patronul Roman Abramovici se gândeşte la Juande Ramos. Un Mourinho fără aroganţă şi cu un joc de perspectivă”, scrie Gazzetta dello Sport, amintind totodată că Abramovici este din ce în ce mai nemulţumit de rezultatele înregistrate în ultimul timp de Chelsea. Magnatul rus ia în considerare înlocuirea portughezului, printre numele menţionate fiind şi cel al selecţionerului Rusiei, olandezul Guus Hiddink.

Juande Ramos este în prezent antrenorul spaniolilor de la FC Sevilla, adversara Stelei în 16-imile Cupei UEFA. Primul meci dintre cele două echipe va avea loc la Bucureşti, în 15 februarie, în timp ce returul se va disputa la 22 februarie, în Spania.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...