Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Care e durata contractului, ce salariu are fundașul și ce clauză uriașă a fixat Gigi Becali

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB

Joyskim Dawa, 26 de ani, a semnat cu FCSB. Gigi Becali s-a înțeles cu Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, pentru transferul jucătorului de 650.000 de euro.

Dawa a semnat un contract pe doi ani și este o opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

Salariul său este de 12.000 de euro pe lună la FCSB, de trei ori mai mult față de cât câștiga la FC Botoșani.

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Care e durata contractului și ce salariu are fundașul

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus trei sezoane. Suma de transfer o știți de la Iftime. Clauza o să fie de 20 de milioane de euro. Atât vreau eu să iau pe el. El are încredere și a zis da.

Când juca Botoșani cu Universitatea Craiova sau CFR Cluj tot timpul îl vedeam pe el, numărul 5. Că tot timpul ataca, deposeda. Îl luam eu mai demult. Dacă îmi place unul, nu mai țin de acum. Eu nu mai vreau să am emoții la cornere.

El dă cu capul, nu dă nimeni în fața lui. E foarte puternic. Și vă spun ceva. Sunt jucători care când vin la noi scad. El va fi noi mult mai bun ca la Botoșani”, a spus Gigi Becali în conferința de presă susținută la „Palat”, în care l-a prezentat pe Dawa, jucător ce a avut o ofertă și de la CFR Cluj, dar și de la o echipă din Italia.

Dawa, după ce a semnat cu FCSB: „Nu sunt speriat de Gigi Becali”

„Putem câștiga titlul în următorul sezon, de asta am ales să vin aici. În ultima iarnă, Botoșani a pierdut toți jucătorii importanți. Nu a mai fost aceeași echipă. Am fost puțin supărat, dar ăsta este fotbalul. Nu sunt speriat de Gigi Becali. La un club mare nu poți face greșeli. E diferit față de Botoșani.

La Botoșani poți face greșeli pentru că este Botoșani, dar aici este diferit. Voi face tot ce pot, voi încerca să fac aceleași lucruri pe care le-am făcut la Botosani, chiar lucruri mai bune.

Cu cei de la Universitatea Craiova nu am vorbit. Am vorbit cu cei de la CFR Cluj și cu un club din Italia. CFR a făcut o ofertă pentru Botoșani, dar nu a fost o ofertă mare. FCSB joacă un fotbal mai bun decât CFR”, a declarat Joyskim Dawa la conferința de presă.

foto: captură Digi Sport

 

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: