Hagi, după victoria cu Uratru: La golul lui Aioani sunt de vină, am spus să nu facă zid acolo

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, spune că a fost de vină la golul lui Aioani, că a spus să nu facă zid acolo în meciul câştigat cu 3-2 în faţa echipei armene Urartu.

„Suntem o echipă imprevizibilă, care vrea să joace fotbal. Ofensiv cred că am făcut lucrurile bune, cât puteam să facem. Defensiv am suferit, în special în prima repriză. Am reglat lucrurile.

Până la urmă am câştigat aşa cum am câştigat şi campionatul, am întors rezultatul. A venit bine acest rezultat pentru că a adus iar spiritul acela în vestiar.

Ne aşteaptă un meci greu la ei, dar mergem să facem un meci mare. Încercăm să o ducem, să facem faţă pe ambele fronturi, deocamdată în Europa vedem că e mai greu.

La golul lui Aioani eu sunt de vină, eu am spus să nu facă zid acolo. Suntem doi vinovaţi – el nu trebuia să ia gol şi eu trebuia să tac din gură.

Mazilu, ce vreţi mai mult de la un copil de 17 ani care joacă în Europa pentru prima oară? Învaţă. A dat cât a putut şi a încercat să facă multe.

În retur, trebuie să trecem, să luptăm, să încercăm să facem faţă şi afară, să jucăm la rezultat şi să facem faţă cum trebuie”, a declarat Gheorghe Hagi.

Farul Constanţa a învins, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia armeană FC Urartu, în prima manşă din turul al doilea de calificare în Conference League.

Scorul a fost deschis, în minutul 23, când a înscris Maksimenko pentru oaspeţi. Farul a egalat în minutul 27, la şutul lui Tudor Băluţă, scăpat în poartă de goalkeeperul Melikhov.

Oaspeţii au revenit în avantaj pe tabelă în minutul 38, prin Ivan Zotko – „bombă” de la distanţă la care portarul Aioani a ezitat şi a fost învins.

Gazdele au egalat în al patrulea minut al prelungirilor primei reprize, la golul lui Adrian Mazilu.

Partea secundă părea că nu va mai aduce nimic pe tabela de marcaj, chiar dacă Băluţă a trimis foarte aproape de bară, în minutul 87, însă Larie a marcat golul victoriei constănţene în minutul 90+4, cu un şut la care portarul armean nu a avut reacţie.

FARUL: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu (K. Boli 88), Borza (D. Sîrbu 63) – T. Băluţă, Nedelcu, Grameni (Artean 46) – Ad. Mazilu (Mateus Santos 88), Alibec, Benchaib (Rivaldinho 46).  ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC URARTU: Melikhov – Tsymbaliuk, Piloyan, Zotko (Ghazaryan 69) – Antwi, Salou, Marcos Junior (Ozbiliz 69), Margaryan – Mogilevets (Aghasaryan 14) – Maksimenko (Dzhikiia 79), Grigoryan (Mirzoyan 79). ANTRENOR: Dmitry Gunko

Cartonaşe galbene: M. Popescu 61, Rivaldinho 84 / Pilotko 34, Zotko 43, Grigoryan 59, Antwi 77, Aghasaryan 90

Arbitri: Martin Dohal – Adam Jekkel, Frantisek Ferenc – Kristian Michel (toţi din Slovacia)

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...