Gigi Becali, în război cu George Simion! A luat foc după declarațiile politicianului. „Rămâne fără brânză la nuntă!”

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a enervat după declarația lui George Simion. Omul de afaceri i-a promis cadou de nuntă două tone de brânză, cadou de aproximativ 10.000 de euro.

Dar, finanțatorul echipe roș-albastre s-a enervat după ce a auzit că George Simion a afirmat că FCSB nu e Steaua.

Gigi Becali, în război cu George Simion! A luat foc după declarațiile politicianului. „Rămâne fără brânză la nuntă!”

„Așa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis așa ceva? Imediat… Trimite-mi, să văd unde e și la revedere brânza. Îl anunț din timp, dacă a zis așa, nu mai mănâncă brânză. Eu nu cred, tu arată-mi. Când a declarat? Dacă a declarat acum… Dacă a făcut-o când nu mă cunoștea, asta era. În 2020? El nu mă cunoștea pe mine, deci rămâne cu brânza”, a spus Becali.

„O să am o discuție cu el, să văd ce spune. Dacă o să își ceară iertare, o să înțeleg. Omul mai greșește. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el. Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreședinte. Păi, mă faceți vicepreședinte? Să mă faceți șef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce spunea George Simion în 2020, potrivit GSP: „Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam și Lăcătuș. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament”.

Stiri recente

Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

Fostul atacant brazilian Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară, aleasa este modelul Celina Locks. Ceremonia religioasă a...