FRF a încetat colaborarea cu Florin Bratu

Federaţia Română de Fotbal şi selecţionerul naţionalei under 21, Florin Bratu, au convenit de comun acord, să înceteze colaborarea, informează FRF.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă va înainta preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecţioner U21.

“Îi mulţumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa naţională de tineret într-un moment important. În perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generaţie, pentru fotbalul românesc. Și, în ciuda unor rezultate mai puţin bune, consider că a reuşit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său.

Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susţinători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că ştiu că este un antrenor talentat care poate influenţa în bine cariera multor jucători!”. A declarat Mihai Stoichiţă.

“Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoţia şi energia pe care o ai atunci când ţi se cântă imnul. Am avut parte de un drum şi o experienţă frumoase, cu care mă voi mândri mereu.

Le mulţumesc jucătorilor pentru pentru modul în care am lucrat împreună. Avem o generaţie extraordinară, cu foarte mult potenţial. Și care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final.

Mulţumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naţionale. Și mă bucur că le-am simţit căldura şi încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc staff-ului pentru colaborare. Și pentru energia pe care a pus-o la dispoziţia echipei naţionale”. A spus şi Florin Bratu.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...