Ce au spus Halep și Moratoglou despre românii din Toronto

Patrick Mouratoglou le-a mulţumit românilor care au încurajat-o pe Simona Halep la turneul de la Toronto.

”În primul rând, vreau să le mulţumesc românilor din tribune care au încurajat-o pe Simona pe parcursul unei săptămâni încheiate cu o victorie. Nu am mai văzut un asemenea popor care îşi sprijină atât de puternic campioana, peste tot în lume. În al doilea rând, vreau să le mulţumesc celor din echipă care au fost aceste zile alături de Simona.

În al treilea rând, vreau să o felicit pe Simona. Ai fost un competitor incredibil toată săptămâna şi ai demonstrat încă o dată de ce ai o carieră atât de mare. Încă o dată, este o onoare pentru mine să fiu alături de tine.

Este primul nostru titlu împreună şi este unul mare, cu 18 din primele 20 de jucătoare din Top WTA la start. Înseamnă mult şi ne face să ne dorim mai mult. Luni, vei reveni în Top 10, o nouă bornă”, a scris Mouratoglou, pe Facebook.

Simona Halep a câştigat, duminică seară, turneul de la Toronto şi a revenit în Top 10 WTA. Este primul titlu al româncei cu Mouratoglou antrenor.

Halep a postat un mesaj pe Facebook, în care a mulţumit fanilor români din Toronto pentru că au făcut-o să se simtă ca acasă.

“Această victorie înseamnă foarte mult pentru mine. M-am reîntors din punct de vedere mental din aprilie anul acesta. După ce am ajuns în semifinalele de la Wimbledon, câştigarea trofeului de aici este un alt pas mare. Mulţumiri speciale românilor de aici din Toronto care m-au facut să mă simt ca acasă!

Atmosfera de pe teren a fost incredibilă datorită vouă. Sunt recunoscătoare. Acum câteva luni nu mă puteam gândi că voi putea ridica din nou acest trofeu. Patrick Mouratoglou îţi mulţumesc că eşti alături de mine şi că m-ai făcut o jucătoare mai bună. Acest lucru s-a întâmplat pentru că ai avut încredere că încă mai pot face lucruri bune pe teren. Şi în sfârşit, mulţumesc echipei mele pentru munca de zi cu zi, lui Arnaud Restifo şi Candice”. A scris Simona Halep, pe Facebook.

 

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...