Florin Tănase și-a fixat obiectivul în Liga Națiunilor: „Să marchez în fiecare meci!”. Patru meciuri în iunie pentru echipa națională

Echipa naţională a României va juca în iunie în Liga Naţiunilor. Meciul cu Muntenegru e programat pe 4 iunie, ora 21:45, la Podgorica, iar pe 14 iunie cele două selecțioante se întâlnesc din nou, la 21:45, pe stadionul Rapid.

Urmează partida cu Bosnia-Herţegovina, 7 iunie, ora 21:45, în deplasare, și apoi cu Finlanda, 11 iunie, ora 21:45, în Giulești.

Florin Tănase, căpitan al FCSB, a declarat la FRF TV că vrea să înscrie în fiecare meci din Liga Naţiunilor.

Florin Tănase și-a fixat obiectivul în Liga Națiunilor: „Să marchez în fiecare meci!”

„Îmi doresc să marchez în fiecare meci de Liga Naţiunilor. Dacă nu reuşesc, nu e nicio problemă atâta timp cât naţionala câştigă. Dar eu îmi doresc să înscriu în fiecare joc sau să ofer o pasă decisivă. Eu am până acum 11 selecţii, dar nu sunt aşa multe minute jucate. Nu ţin neapărat să marchez eu, dar aş dori ca naţionala să câştige şi să mă calific cu ea la cât mai multe turnee finale”, a spus Florin Tănase, la FRF TV.

„Liga Naţiunilor este o competiţie foarte importantă. De fapt, de fiecare dată când îmbraci tricoul echipei naţionale trebuie să dai totul pe teren. Că este amical sau oficial, trebuie să avem dăruire şi să jucăm în echipă. Vreau să joc la fel de bine ca în ultimele două sezoane, să marchez goluri, să îmi ajut echipa de club şi echipa naţională. Cel mai mult îmi doresc să ajung la Cupa Mondială, dar şi la un Campionat European, pentru că acesta e primul. Sunt pregătit fizic să joc patru meciuri în 11 zile. Ce e mai frumos decât să joci fotbal? E timp de refacere între partide, în plus sunt mulţi jucători la lot şi se pot face rotaţii. Trebuie să jucăm cu încredere, să fim agresivi şi să dăm totul pe teren din primul până în ultimul minut” a mai anunțat el.

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...