Cine este câștigătoarea concursului ce a avut ca premiu o bicicletă Pegas Partizan cu asistare electrică

Drumurile grele, asfaltul, zăpada, gravel-ul sau macadamul sunt elementele unde Pegas Partizan poate lupta cu succes împotriva monotoniei.

Partizan, bicicleta cu asistare electronică la pedalare, este soluția actuală pe care Pegas o propune pentru deplasarea pe două roți într-un mod original și captivant.

Cu ce arme luptă Pegas Partizan: cadru ușor de aluminiu 6061, cuvete integrate, suspensie paralelogram cu arcuri duble și frână pe disc, motor de la Bafang de 250W 36v cu acumulator Li-Ion Samsung 10AH /36V, iar transmisia este de la Shimano. Detaliile retro, cum ar fi farul față sau claxonul electric de 12V, vin să întărească prima propoziție de mai sus.
Dimensiuni de gabarit – L 178cm x H 81-105cm x l 66cm

Câștigătoarea concursului organizat de revista SPORT MAGAZIN (sportm.ro), care a avut ca premiu o bicicletă Pegas Partizan cu asistare electrică este Iasmine Vâlcu din București.

ÎNTREBARE CONCURSULUI  A FOST: Cum se numeşte proiectul lansat de Pegas din nevoia oamenilor de a avea la dispoziție biciclete dockless pe care să le poată utiliza, ușor și rapid, la orice oră, din aproape orice loc din Bucureşti şi împrejurimi, susţinând traficul alternativ, protejând mediul înconjurător, prin combaterea poluării?

Răspunsul concusrsului este: Ape Rider

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...