Te asteptam si pe retelel sociale

Gambling

3 strategii interesante de pariuri online jucate pe meciurile din Liga 1

Vrei să trăiești la maxim meciurile din Liga 1? Nu te poți sătura de adrenalina pe care o simți atunci când ai pariuri pe rol? Vrei să încerci ceva nou în acest sezon? Îți propunem 3 strategii interesante de pariuri online care pot fi aplicate în campionatul românesc de fotbal. Totuși, nu te oprește nimeni dacă dorești să aplici aceste metode și în alte campionate!

Progresie la X

Această strategie riscantă presupune aplicarea money management-ului Martingale, iar tipul de pariu folosit este X, adică rezultatul de egalitate. Liga 1 se mulează bine pe cerințele acestei strategii, deoarece dacă pariul nu este câștigător, următorul se joacă cu aceeași miză, iar dacă și acesta este pierzător, apoi următoarele se joacă cu miză dublată pe X la următorul meci din campionat.

Meciurile din primul eșalon al fotbalului românesc nu sunt intercalate (cu câteva excepții în ultimele etape), astfel încât pariorul poate plasa, de regulă, 7 pariuri în fiecare etapă. În plus, aproximativ 29% dintre meciurile disputate până acum în sezonul actual de Liga 1 s-au încheiat la egalitate, medie care indică faptul că această strategie ar putea avea succes.

Am realizat și o simulare de mize:
• Pariul #1 – Miză 10 RON
• Pariul #2 – Miză 10 RON
• Pariul #3 – Miză 20 RON
• Pariul #4 – Miză 40 RON
• Pariul #5 – Miză 80 RON
• Pariul #6 – Miză 160 RON
• Pariul #7 – Miză 320 RON

Practic, pentru a avea suficiente fonduri să pariezi și pe cel de-al 7-lea pariu, în cazul în care primele 6 au fost pierzătoare, va trebui să ai în cont 640 RON. Dacă această cifră ți se pare cam mare, gândește-te că poți profita de unul dintre bonusurile din 2019 oferite de casele de pariuri online pentru a-ți dubla prima depunere, iar mai mult ca sigur, dacă pariezi pe X la fiecare meci, pariurile tale vor îndeplini toate cerințele de pariere, deci și rulajul bonusului nu ar trebui să fie deloc greu de realizat.

Totodată, dacă vrei să fii și mai precaut în abordarea ta și vrei să-ți calculezi bugetul pentru 8 pași, vei avea nevoie de alte 640 de unități, iar dacă vrei să ai fonduri pentru a plasa 9 pariuri consecutive în cazul în care primele 8 au fost necâștigătoare, vei avea nevoie de un total de 2560 de unități. Totuși, tu poți folosi ce fel de unități vrei, adică poți începe chiar și de la o miză de 1 lei, caz în care vei avea nevoie numai d 64 lei pentru a experimenta strategia de bază cu cei 7 pași. Ține minte că orice este posibil în pariuri, așa că nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi!

Minutul Următorului Gol

Această strategie se joacă la pariuri live și are ca scop plasarea unei succesiuni de pariuri cu miză progresivă de tip „Gol înainte de minutul 10/20/30 etc.” până când se înscrie un gol și se marchează profitul. Practic, cotele fiind extrem de dinamice la pariuri live, există multe momente în care se pot prinde oportunități bune de a paria.

Pariurile pe goluri în intervale de timp variază de la o agenție la alta, astfel încât nu vei găsi aceste tipuri de pariuri la toate agențiile licențiate la ONJN. Există însă și pariuri pe intervale mai scurte, 1-5 minute sau chiar și mai lungi, 20-30 minute. Felul în care îți convine să joci depinde de tine, însă pentru început ar fi bine să nu începi cu intervale foarte scurte.

Deși mulți pariori au aplicat această strategie cu succes de-a lungul timpului, există mulți factori care pot apărea în timpul execuției, fapt pentru care gradul de risc nu este dat numai de faptul că trebuie să găsești meciuri care să nu se încheie cu scorul de 0-0. Spre exemplu, îți poate pica internetul, se poate opri curentul, operatorul poate să suspende meciul sau efectiv întreg site-ul pentru mentenanță neanunțată și multe altele. De aceea, trebuie să fii foarte precaut cu sumele pe care le joci, pentru că nici o strategie nu este sigură și poți avea surprize neplăcute oricând. Important este să te distrezi jucând responsabil!

Easy Money

Easy Money este probabil una dintre strategiile cele mai cunoscute în România, în special pentru că poate fi aplicată de către toți pariorii, indiferent de valoarea bugetului de care dispun. Pe scurt, se pleacă de la o miză mică sau medie, iar apoi se stabilește ca obiectiv atingerea unei cote totale sau a unei sume, după care se joacă pariuri cu cote extrem de mici, pentru că de fiecare dată, miza și profitul se reinvestesc pe următoarea mână și tot așa, până la atingerea targetului.

Practic, în aproximativ 20 de pași, pariind pe o cotă medie de numai 1.13, se atinge o cotă totală de aproximativ 11.5. Da, deci dacă începi un șir de pariuri cu 10 lei și prinzi 20 de pariuri câștigătoare consecutiv folosind metoda rostogolirii, vei avea în cont aproximativ 110 lei.

Aceste 20 de pariuri pot fi jucate fie unul pe zi, fie toate în numai două-trei zile. Totul depinde de cât de multe pronosticuri cu șanse mari de reușită găsești și cât de riscant vrei să joci. Nu uita însă că nu există nici o strategie care să-ți garanteze câștiguri la pariuri așa că nu te hazarda niciodată! Pariază de distracție și nu investi niciodată banii destinați altor cheltuieli.

Citeste mai multe!