Cine antrenează FCSB la meciul cu West Ham din Conference League!

Mihai Pintilii e antrenorul care va pregăti FCSB la partida cu West Ham, din Conference League, după plecarea lui Nicolae Dică.

FCSB va întâlni echipa engleză West Ham, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, într-un meci din cadrul ultimei etape a Grupei B a Conference League.

FCSB ocupă ultimul loc în grupă, cu două puncte, şi nu mai are şanse să urce în clasament.

“Ne aşteaptă un joc cu o echipă despre care nu mai are rost să vorbim. Contează doar plăcerea jucătorilor şi buna dispoziţie. Sper să facem un meci bun. Nu cred că trebuie să ne aşteptăm la un joc anume, băieţii îşi vor face plăcerea, cu o atitudine bună. E un meci important, cu echipă bună. Noi trebuie doar să mulţumim suporterii care vin la stadion. Nu au presiune, nu au nimic. Este un ultim meci, cu o echipă foarte bună şi îşi pot etala şi ei valoarea în faţa unor jucător mai valoroşi, teoretic, pe hârtie”, a declarat Pintilii.

Cine antrenează FCSB la meciul cu West Ham din Conference League!

Nicolae Dică e antrenorul care a renunţat după înfrângerea cu 1-2 în faţa celor de la Universitatea Cluj.

“Asta a fost situaţia, e decizia lui, i-o respectăm, îi mulţumim. Am avut ce să învăţ de la el. Eu sunt aici, sper să se găsească cea mai bună soluţie pentru următoarea perioadă şi mergem înainte. Eu încă nu sunt pregătit pentru asta. Eu sunt aici interimar pentru meciul acesta, sau nu ştiu, vom vedea. Eu sunt aici doar să ajut, sper să avem un meci bun şi să iasă bine, suporterii să aibă parte de un meci de calitate. Vom vedea, cine va veni va fi bine primit. Indiferent că este Liviu Ciobotariu sau altcineva. Nu cred că a venit cineva aici şi nu a fost ajutat sau respectat. Nu e plăcut să schimbi atâţia antrenori, dar nu este decizia noastră, este decizia conducerii, nu e o situaţie plăcută. Oricine ar fi, clubul ăsta tot trebuie să meargă înainte. E clar că ne afectează, se vede şi în jocul lor, dar asta e decizia conducerii”, a adăugat Pintilii.

 

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...