Dică, după meciul câștigat de FCSB cu Sepsi: Aceste victorii trebuie legate

Nicolae Dică se bucură că la meciul câştigat cu Sepsi a văzut atitudine din partea jucătorilor săi de la FCSB și că aceste victorii trebuie legate.

”E a patra victorie, mă bucur, îi felicit pe băieţi, am văzut atitudine, un grup unit, asta contează. Am întâlnit o echipă foarte bună, ne-a pus probleme. Tot jocul s-a jucat pe contre. E important că am reuşit să câştigăm.
Avea dreptate arbitrul, am ieşit din zona unde trebuie să stau. E un lucru pozitiv că am ajuns pe locurile de play-off, dar deocamdată nu s-a obţinut nimic. Aceste victorii trebuie legate.
Nu mă gândesc la oamenii care mă critică, nu au fost momente bune, dar încerc să iau lucrurile care mă pot ajuta. Mereu sunt focusat pe ce am de făcut. După meciul cu Craiova, am avut o discuţie cu MM.
L-am întrebat dacă are încredere că putem să redresăm corabia, a zis că da şi cred că putem face lucruri bune înainte. Aşa e, dar am tot încercat, am vorbit cu el, i-am zis să nu mai ţină aşa mult sperăm să nu mai facă aceste greşeli”. A declarat Nicolae Dică.
FCSB a învins,  în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, în etapa a XV-a din Superligă.

Stiri recente

Constantin Brâncuși a fost clopotar, corist și paraclisier

https://www.youtube.com/watch?v=_MYuJim9QQU&t=488s Strănepoata lui Constantin Brâncuși a vorbit în cadrul podcastului Business Philosophy despre relația maestrului cu Dumnezeu ți despre faptul...