Nicolae Dică a demisionat de la FCSB!

FCSB a pierdut cu Universitatea Cluj, 1-2, în etapa 16 a Superligii și Gigi Becali declara faptul că nu-l va refuza pe Nicolae Dică în cazul în care vrea să plece.

Antrenorul a anunțat azi că renunță la banca tehnică a FCSB și acum Becali caută soluții.

Ca variante ar fi Ilie Poenaru sau Andrei Prepeliță.

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB

Gigi Becali a declarat după ce FCSB a pierdut cu U Cluj faptul că:

„De 22 de ani, nu am văzut așa ceva. Aici nu poți să mai cerți vreun jucător. Dacă cerți unui, doi, trei, are omul dreptate, dar dacă cerți toată echipa, înseamnă că e antrenorul. Nu mai joacă niciunul. Bine, mi-a plăcut de Tavi, de asta m-am bucurat, că-l văd pe Tavi că și-a revenit. Și-a revenit, se mișcă pe teren, mai driblează, mai pasează.

E vina antrenorului, ce înseamnă? Eu spun ce văd și ce cred, dar nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut pe vremuri, nu mai fac așa ceva. Nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut. Poate era bine dacă-l lăsam să plece, dar nu mai contează, nu mai dau oamenii afară.

Să stea dacă vrea, dar, dacă mai vrea să-și dea demisia, nu-l mai refuz. Nu e o invitație, eu spun adevărul, spun ce simt. N-aș putea să-l împing să-și dea demisia? Eu spun ce simt”.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...