Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

AC Milan renunță la Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătăruşanu, care a evoluat în ultimele două sezoane la AC Milan, se va despărţi în această vară de campioana Italiei.

Conform site-ului italian direttagoal, deşi contractul jucătorului în vârstă de 36 de ani urma să expire la 30 iunie 2023, cele două părţi s-au înţeles pentru o despărţire amiabilă, locul lui Tătăruşanu urmând să fie luat de goalkeeperul albanez Thomas Strakosha, de la Lazio Roma. Italienii de la direttagoal anunţă şi faptul că Tătăruşanu se va întoarce în Liga 1, la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, FCSB.

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu  AC Fiorentina în 2014, iar de atunci a mai evoluat la FC Nantes, Olympique Lyon şi AC Milan.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: