Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ce cadou i-a adus Elena Chiriac tatălui ei din Republica Dominicană

(de Mihai Igiroșanu)

Ocupanta locului 2 la Survivor, Elena Chiriac, i-a adus cadou tatălui ei din Republica Dominicană bolul de cocos din care a mâncat. Dar și lingura cu care a mâncat orez învelită în sfoară și o scoică.

Elena nu a putut să își sărbătorească nici ziua de naștere (28 mai) nici Sf. Constantin și Elena (21 mai), deoarece s-a aflat în competiția Survivor.

Ea a intrat în posesia cadourilor primite de la tatăl ei după ce s-a întors din competiția din Republica Dominicană. Printre acestea se numără un papirus din Egipt ce o reprezintă pisica Zeița. Inscripționat cu numele Elena în hieroglife egiptene.

Iar din Iordania a primit un vas cu nisip de la Desertul Wadi Rum, cu inscripționarea numelui ei.

Finala Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 28.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiției Survivor. Iar în minutul de aur, la ora 22:26, aproape 2.4 milioane de telespectatori așteptau cu entuziasm rezultatul final al serii.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: