Te asteptam si pe retelel sociale

Business

(VIDEO) Turneul Interparlamentar de la Mogoșoaia. Meci demonstrativ naționala jurnaliștilor

Naționala de fotbal a parlamentarilor din România a fost învinsă, cu scorul de 2-1, de reprezentativa similară a Turciei, în finala Turneului Interparlamentar de la Mogoșoaia.

Parlamentarii din Turcia au fost antrenați de deputatul Saffet Sancakli, fost jucător la Galatasaray și Fenerbahce.

Înaintea finalei acestui turneu internațional de la Mogoșoaia, naționalele de fotbal ale jurnaliștilor și artiștilor au susținut o partidă demonstrativă.

Naționala jurnaliștilor, campioană olimpică și mondială en-titre, care este sponsorizată de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica, a participat recent la Olimpiada APSM de la Chișinău, în timp ce naționala artiștilor este multiplă campioană mondială.

În tribune, Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Turcia în România, Füsun Aramaz, a luat loc lângă președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. 

La competiția internațională de la Mogoșoaia, organizată de Camera Deputaților, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, au mai participat echipele parlamentarilor din Italia, Georgia, Serbia și Ucraina.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: