Medaliații olimpici ai presei vs. Alexandrion Grup

 

Delegația jurnaliștilor medaliați în cadrul Olimpiadei Internaționale Media din Spania, ediția 2016, a efectuat o vizită la fabrica Alexandrion din Pleașa.

Primul „gol” a fost înscris de formația gazdă, la Distileriile Alexandrion din Pleașa. Unde gazdele au etalat un joc în care au demonstrat de ce Alexandrion Grup este cel mai putenic jucător de pe piața românească a produselor alcoolice.

Jurnaliștii au “egalat” în partida demonstrativă de fotbal disputată în sala de sport din Blejoi. Unde au confirmat că sunt multiplii campioni olimpici, obținând victoria cu scorul de 8-6.

Iar “golul” victoriei a fost înscris din nou de formația gazdă, de data asta la un “pahar de vorbă” în clubul Elite. Unde, participanții s-au delectate cu produsele Alexandrion Grup și au asistat la un spectacol pe teme scoțiene (după produsul Glenfidich aflat în portofoliul companiei), care s-a împletit cu muzica de jazz.

 

 

„A fost o acțiune extrem de reușită marca Alexandrion Grup în care s-a îmbinat utilul cu plăcutul și cu pasiunea pentru sport”, a declarat Directorul de marketing sportiv Alexandrion Grup, Valentin Popescu, care a făcut parte în calitate de editorialist la Sport Profit din delegația tricoloră a jurnaliștilor, ce a participat la ediția din 2016 a Olimpiadei Internaționale Media din Spania.

 

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...