Valentin Popescu, Alexandrion Grup: “Ne dorim să aducem românii din nou aproape de sport”

Susținerea sportului românesc a fost una dintre cele mai importante direcții de implicare socială ale Alexandrion Grup România și Fundației Alexandrion, care, de aproape 20 ani, se implica in sprijinirea sportului.

„Relația noastră cu fotbalul și susținerea pe care am arătat-o se derulează de aproape 20 de ani, am sprijinit Steaua București doi ani de zile, în perioada domnului Păunescu, până să vină Gigi Becali, iar timp de trei ani ne-am implicat financiar și la Unirea Urziceni, formație care a cucerit titlul de campioană, dar si la Concordia Chiajna.

Apoi, de-a lungul timpului, am susținut sportul românesc de performață la trei olimpiade – edițiile din Londra, Beijing și Atena. În acest moment, Fundaţia Alexandrion şi Alexandrion Grup România susţin activ cinci echipe de fotbal (Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timisoara si Universitatea Cluj), dar si alte sporturi cum sunt rugbyul, boxul, golful, tenisul, polo, ciclism sau handbal.

Suntem aproape de aceste grupări sportive și dorim să fim aproape de acele echipe care, ca și noi, cred în performanță, in excelenta, în rezultate durabile și în depunerea unor eforturi susținute pentru atingerea excelenței. Vom fi alături de toți sportivii care își fac munca cu pasiune și care își doresc să fie cei mai buni. Suntem alături de suporteri prin toate acțiunile de marketing pe care le derulăm, suntem alături de tot ceea ce înseamnă miscare sportiva.

Una dintre cele mai interesante acțiuni de susținere a mișcării sportive, adresate suporterilor români, este cea inițiată de Alexandrion Grup Romania, sub sloganul ”Alexandrion-Esență de campion-mingi pentru suporteri! Compania promovează de 20 ani un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare. O astfel de acțiune, care este implementată de aproape 2 ani si are mare succes, constă în oferirea de mingi de fotbal suporterilor prezenți la cele mai importante meciuri din Liga I, dar si mingi de handbal oferite la meciurile din ligile naționale de handbal masculin si feminin, de rugby sau de baschet. Aceste mingi au fost create după un concept personalizat, care transmite angajamentul și implicarea companiei în încurajarea unui stil de viață din care sportul să nu lipsească.

Atunci când primesc aceste mingi, suporterii primesc și un mesaj foarte important, anume că sportul nu trebuie să lipsească din viața noastră. Un suporter care primește în dar o minge, fie de fotbal, fie de handbal, rugby sau baschet atrage la rândul lui către mișcare numeroși alți oameni, de aceea Alexandrion Grup face aceste daruri oamenilor, pentru a le retrezi bucuria jocului. Totodată, compania oferă, lunar, peste 4.000 de bilete gratuite pentru suporterii echipelor sustinute. Prin astfel de inițiative dorim să aducem românii din nou aproape de sport”, a declarat Valentin Popescu, director marketing sportiv în cadrul Alexandrion Grup România.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...