Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Valenciennes poate fii suspendata din cauza lui Bratu

Cotidianul LEquipe scrie ca, Valenciennes, echipa romanului Florin Bratu, e in pericol sa nu mai joace meciul de miercuri impotriva celor de la Paris Saint-Germain, contand pentru optimile Cupei Frantei. Romorantin, eliminata de Valenciennes in 16-mile aceleasi competitii, vor contacta Federatia Franceza, pentru a contesta folosirea romanului in meciul direct.

Se pare ca licenta jucatorului a expirat la 31 decembrie 2006, aceeasi situatie aplicandu-se si pentru permisul de sedere si cel de munca. Totusi, echipa lui Florin Bratu spune ca atacantul are drept de joc, deoarece poate fii considerat comunitar, de cand Romania a intrat in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: